ظهر عاشورای حسینی،13 آبان و عاشورا
با سازش کردن با یزید زمانه اقتصاد درست نمیشود
روزی استکبار یزید بود و روزی اوباما و کری است، برخی جریانهای سیاسی بدانند این مملکت، مملکت عاشورا و مملکت حسین (علیه السلام) است و نمیتوانند در همدستی با آمریکا به اهداف خود برسند و به دنبال سازش باشند، با سازش کردن با یزید که اقتصاد درست نمیشود، اینجا مملکت قمر بنیهاشم (علیه السلام) است، اینجا جبهه امام حسین (علیه السلام) است ما کربلا را جهانی کردیم بعد انتظار دارید در مملکتی که قمر بنیهاشم (علیه السلام) دست خود را در کربلا از دست داد ما بخاطر اقتصاد و معیشت با آمریکا و یزید زمان دست بدهیم و بیعت کنیم؟
ظهر عاشوراء ، حرم امام رضا (علیه السلام)
آیتالله علمالهدی ظهر امروز در حرم مطهر رضوی ضمن تسلیت فرارسیدن عاشورای حسینی بیان داشتند: حساسترین دقایق روز عاشورای حسینی نزدیک به نماز ظهر است؛ بوران مسائل ابیعبدالله در عاشورا و در سرزمین کربلا در ظهر عاشورا بوده است.
ایشان افزودند: امروز در روز عاشورا در کنار همه اشکها و نالهها ممکن است برای برخی این معنا در ذهن برق بزند که آیا نتیجه این مصائب برای اهلبیت چه بوده است؟ نتیجهاش پیروزی انقلاب امام حسین (ع) است یا شکست این انقلاب؟
آیت الله علم الهدی تصریح کردند: آنچه در بدنه این انقلاب به چشم میخورد، کشته شدن، کتک خوردن عزیزان و اسارت اهلبیت (ع) و بندهای تکه تکه شده در زیر سم اسبان است، آیا اینها به معنای پیروزی است؟ آنها همه گذشت و قدرت طاغوتی حاکم بر جای خود باقی ماند و تا قرنها حکومت غاصبانه ادامه داشت و حکومتهای غاصب بعدی آمدند و سلاطین، ظلمه و ستمگران روی کار آمدند.
ایشان اظهار کردند: اگر بخواهیم قیام سیدالشهدا (ع) را امروز که روز عاشوراست برای یک غیرمسلمان تبیین کنیم از شما اولین سئوالش این است که این کشته شدنها نتیجهاش چه بوده؟ جنایت و ظلم که ادامه دارد، چه جوابی دارید؟
آیتالله علمالهدی خاطرنشان کردند: پیروزی هر انقلاب و هر حرکتی بعد از تمام شدنش قابل قضاوت است، حرف ما در مسئله قیام امام حسین (ع) این است که قیام امام حسین (ع) هنوز تمام نشده و آنچه در سال 61 هجری در کربلا آغاز شد سرآغاز یک حرکت بود و انقلاب هنوز ادامه دارد.
ایشان در ادامه بیان داشتند: کربلا هنوز تمام نشده و در تمام زمانها وجود دارد و مصداق آن، کل ارض کربلا و کل یوم عاشوراست، کربلا امروز است و امروز هرکس در صف عاشقان امام حسین (ع) است ما به آنان دست میدهیم، کربلا و عاشورا داستان و اسطوره نیست یک واقعیت است.
آیت الله علم الهدی تاکید کردند: کربلا هر روز گستردهتر میشود و تمام نشده است، انقلاب اسلامی ما دین است، اعتقاد است و یک سیاست خشک نیست، فقط هدف انقلاب اسلامی این نبود که شاهنشاه برانداخته شود بلکه کربلا را جهانی کرد و معادلات جهانی را برهم زد و صف کربلای امام حسین (ع) در جهان آنگونه مطرح شد که جبههای برای حضرت ایجاد و جبههای در مقابل آن در سطح جهانی ایجاد شد.
ایشان افزودند: 13 آبان نبرد دشت کربلا را جهانی کرد و جبهه امام حسین (ع) ذلت را نمیپذیرد؛ استکبار نظیر همان روز کربلاست که میخواستند به ما استکبارپذیری را تحمیل کنند اما ما در روز 13 آبان مانند کربلا، دست به استکبار ندادیم و فریاد زدیم که انقلاب اسلامی زیر بار ذلت نمیرود، راهبرد ما هیهات من الذله است.
آیت الله علم الهدی تصریح کردند: روزی استکبار یزید بود و روزی اوباما و کری است، برخی جریانهای سیاسی بدانند این مملکت، مملکت عاشورا و مملکت حسین (ع) است و نمیتوانند در همدستی با آمریکا به اهداف خود برسند و به دنبال سازش باشند، با سازش کردن با یزید که اقتصاد درست نمیشود، اینجا مملکت قمر بنیهاشم (ع) است، اینجا جبهه امام حسین (ع) است ما کربلا را جهانی کردیم بعد انتظار دارید در مملکتی که قمر بنیهاشم (ع) دست خود را در کربلا از دست داد ما بخاطر اقتصاد و معیشت با آمریکا و یزید زمان دست بدهیم و بیعت کنیم؟ ...