حلقه صالحین مدیران خراسان رضوی
به طور قطع نامهایی که رهبری انتخاب میکنند حتی در اجزای کلمات و مکان آنها حساب شده است
رهبر معظم انقلاب ابتدای سال با نامگذاری سال به نام مدیریت جهادی که آن را در کنار عزم ملی آوردند، به طور قطع نامهایی که رهبری انتخاب میکنند حتی در اجزای کلمات و مکان آنها حساب شده عمل میکنند و این حرکت اهمیت موقعیت شناسی در عرصه مدیریت اجتماعی را به همه ما یادآور و اثبات میکند.
حلقه صالحین مدیران خراسان رضوی
آیت الله علمالهدی صبح امروز در جمع حلقه صالحین مدیران خراسان رضوی اظهار کردند: از شما مدیران تشکر میکنم که ذخایر ارزشمند این نظام هستید و در آبروبخشی دین و حجت خدا و مدیریت این نظام نقشی فوقالعادهای را ایفا میکنید. شما در مدیریت این نظام نقش فوقالعادهای دارید، از جمله رشتههایی که پیشینه علمی ندارد و بیشتر جنبه ذوقی و فناوری دارد رشته مدیریت است.
ایشان خاطرنشان کردند: به طور قطع موقعیت شناسی بحثی ضروری در عرصه مدیریت است، به طور قطع اگر ما ضریب هوش سیاسی جامعه خود را با سایر جوامع مقایسه کنیم درخواهیم یافت که این بینش سیاسی از بسیاری از کشورهای دنیا و مردمان آنها بالاتر است.
آیت الله علم الهدی تصریح کردند: موقعیت نشناسی اجتماعی مشکل اصلی اغلب مدیران است، به طور قطع عوامل نفوذ اجتماعی و وجود نیروهای تاثیرگذار در جامعه برای بسیاری از مدیران ما مشخص نشده که با این عوامل چطور برخورد کنند، لذا در این راستا اگر مدیری در این راه موفق عمل نکند بسیار نامطلوب است.
ایشان در ادامه خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب 25 سال به عنوان رهبر جامعه را مدیریت میکنند، ایشان رهبری کشوری را بر عهده دارند که 25 سال است با وجود نوسانات سیاسی، مسائل اقتصادی داخلی و سایر مشکلات به رهبری آن پرداختهاند.
آیت الله علم الهدی افزودند: به طور قطع امروز کشور ما در عرصه راهبردی خود نسبت به 25 سال پیش 25 برابر قدرتمندتر شده است، البته در این میان این موضع را نباید فراموش کرد که رهبر معظم انقلاب یک مدیر موفق و کم نظیر در دنیا هستند، لذا در همین راستا قدرتهای غربی خود اذعان کردهاند که قویترین مرد جهان در عرصه سیاست و کشورداری و رهبری یک امت به طور قطع رهبر ایران است چرا که هرکس در این دنیا با او مخالفت کرده با شکست و سرکوب روبهرو شده است.
ایشان با بیان اینکه عمده رمز موفقیت ایشان جدای از مبانی دینی و اعتقادی، موقعیت شناسی ایشان است، خاطرنشان کرد: هیچکس به اندازه ایشان مردم و مشکلات آنها را نمیشناسد، به طور قطع نخستین کسی که متوجه ظهور نوسانات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در جامعه میشود، ایشان است.
آیتالله علم الهدی تاکید کردند: شما مدیران در عرصه مدیریتی خود بستری اجتماعی در پیش روی هدفتان قرار دارد، این هدف وابسته به بسترهای اجتماعی است که اگر قرار شد هدف مدیریت خود را نشناختید به کمک شما در این راه بیاید ولی اگر آن راه درک نکردید دیگر نیاز به مدیریت کردن ندارید.
ایشان تصریح کردند: رهبر معظم انقلاب ابتدای سال با نامگذاری سال به نام مدیریت جهادی که آن را در کنار عزم ملی آوردند، به طور قطع نامهایی که رهبری انتخاب میکنند حتی در اجزای کلمات و مکان آنها حساب شده عمل میکنند و این حرکت اهمیت موقعیت شناسی در عرصه مدیریت اجتماعی را به همه ما یادآور و اثبات میکند.
آیتالله علم الهدی با اشاره به این موضع که روسای دولت تمامی دورهها هیچگاه برای رسیدن به منافع شخصی خود پا در عرصه سیاسی نگذاشتهاند، افزودند: چه زمانی که دولت توسط نخست وزیر اداره میشد و چه زمانی که به عهده رئیس جمهور بود هیچگاه این افراد برای دستیابی به منافع خود به عرصه سیاست پا نگذاشتهاند، به طور قطع رئیس جمهور در هردوره ای که قصد حرکت روبه جلو و کار داشته یا کاری انجام نداده و یا به اهداف خود جامه عمل نپوشانیده است. دلیل این کار در این است که بدنه همراه رئیس جمهور در راه اهداف دولت او را همراهی نکردهاند و یا به تعبیری دیگر آنها موقعیت شناس نبودهاند.
ایشان با بیان این موضوع که هر مدیری باید در راه مدیریتی خود باید گرایشها و نگرشهای دینی اکثریت در کشور را در نظر بگیرد، اظهار کردند: در کنار حمایت از اقشار دینی اکثریت باید به مدیریت جهادی پرداخت، به طور قطع مدیریت جهادی این است که وقتی مدیریت جهادی جامعه هدف را تشخیص داد مبتنی بر امکانات نباشد، باید دانست که مدیریت جهادی باید مبتنی بر اراده و تصمیم باشد.