۱۴۰۳ شنبه ۰۳ آذر

دیدار با فرماندهان عقیدتی سیاسی سپاه امام رضا(ع)

چهارشنبه, ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۳، ۱۱:۲۲ ق.ظ

شهید مطهری جریان‌های فکری را در زمان تبعید امام(ره) هدایت می‌کرد

این شهید بزرگوار تمام سعی خود را می‌کرد تا مسیر امام در خط اصلی خود پیش برود. خصومت تمامی جریان‌های ضد انقلاب با شهید مطهری به این دلیل بود که وی با پرچم فکر و فرهنگ به میدان آمده بود و مصونیت‌هایی که جامعه ما پس از پیروزی انقلاب به دست آورده بود، نتیجه تلاش‌های این شهید بزرگوار بود.

دیدار با فرماندهان سپاه امام رضا(ع)

آیت‌الله  علم‌الهدی ظهر امروز در نشستی با فرماندهان سپاه امام رضا(ع) که به مناسبت بزرگداشت هفته عقیدتی سیاسی سپاه و روز معلم در دفتر امام جمعه برگزار شد، بیان داشتند:تقارن میلاد امام باقر(ع) و هفته معلم جرقه‌ای است که تداعی کننده بسیاری از ضرورت‌هاست.



ایشان با اشاره به نقش‌آفرینی امام باقر(ع) در یک موقعیت حساس تاریخی، اظهار کردند: موقعیت زمان امام باقر(ع)، افول قدرت، ضعف و ناتوانی بنی‌امیه ظرفیتی را ایجاد کرده بود که ایشان می‌توانستند با انقلابی اجتماعی و سیاسی زمینه یک پیروزی بزرگ را فراهم کند. امام باقر(ع) سعی کردند تا انسان‌ها در مسیر فکر و فرهنگ و در قالب دین مبین اسلام ساخته شوند. توجه و دقت به عرصه‌های فکری و فرهنگی موجب می‌شود تا در سایر عرصه‌ها دچار ارتجاع نشویم.

آیت الله علم اغلهدی با اشاره به زمان حضرت موسی(ع) و معجزاتی که این پیامبر جهت هدایت مردم در دست داشت، بیان داشتند: حضرت موسی(ع) در مقابل جریان فرعون قیام کرد و انقلابش را به پیروزی رساند، اما چون جامعه یهود از نظر فکری به درستی ساخته نشده بودند در اثر غیبت 40 روزه حضرت موسی(ع) توحید آنها به گوساله‌پرستی ارتجاع پیدا کرد.

ایشان در ادامه یادآور شدند: پیامبر(ص) نیز قدرتی شکست‌ناپذیر از اسلام بروز دادند اما به خاطر اینکه مردم سواد فکری و فرهنگی شایسته‌ای از دین اسلام نداشتند با رحلت ایشان مسیر جامعه از خط ولایت منحرف شد و به وادی سقوط نزدیک شد. امام باقر(ع) به همین دلیل در زمان خودشان به انقلابی فرهنگی دست زدند نه انقلاب سیاسی. ایشان توانستند اینگونه اسلام را حفظ کنند، تا جایی که یک توده اصیل اسلامی به نام خط امامت و تشیع پابرجا ماند، این انقلاب در زمان امام باقر(ع) شروع و گستره‌اش به برکت انقلاب اسلامی ایران فراگیر شد.

آیت الله علم الهدی با تاکید بر اینکه "باید تلاش کنیم تا اصول فکری و اعتقادی انقلاب اسلامی به درستی پاسداری شود"، بیان کردند: اگر در این زمینه غفلت کنیم، در هر لحظه خطر ارتجاع انقلاب اسلامی را تهدید خواهد کرد.

ایشان در زمینه حفاظت و پاسداری از انقلاب اسلامی به دو معیار فکری و فیزیکی اشاره کرد و افزودند: وجه فیزیکی این است که ایران به وسیله قدرت‌های نظامی و استکباری براندازی شود که احتمال چنین چیزی وجود ندارد، تجربه هشت سال دفاع مقدس این را به خوبی نشان می‌دهد.

علم‌الهدی، ارتجاع را خطری دانست که هم‌اکنون نیز انقلاب را تهدید می‌کند و در این زمینه تصریح کرد: این احتمال وجود دارد که امت انقلابی با عدم مواجهه مناسب با این خطر از مسیر انقلاب به عقب بازگردد.

امام جمعه مشهد با بیان اینکه "باید از اصول فکری و فرهنگی انقلاب به خوبی پاسداری کنیم"، ادامه داد: سپاه انقلاب اسلامی به عنوان نهادی مقدس باید بخش عمده‌ای از فعالیت‌های خود را در حوزه پاسداری از قانون و افکار انقلاب معطوف کند تا جامعه نسبت به ارزش‌هایش دچار عقب‌گرد نشود. برخی حوادث در جریان انقلاب اتفاق افتاده که ما نباید صرفاً به بزرگداشت و گرامیداشت انها اکتفا کنیم. درباره شهید مطهری نیز مساله دقیقاً به همین شکل است. ما باید سراغ بنیان و ریشه‌های تاریخی اینگونه حوادث برویم.

وی خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه این است که شهید مطهری بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به عنوان اولین شهید در تبار امام خمینی(ره) به شمار می‌رود. چرا دشمنان انقلاب شخصیتی همچون شهید مطهری را نشانه گرفتند؟ مسأله مقابله با مطهری قبل از پیروزی انقلاب در متن رویارویی جریان‌هایی زور و تزویر با انقلاب اسلامی قرار داشت.

آیت الله علم‌الهدی، شهید مطهری را شخصیتی عنوان کرد که سعی می‌کرد در مبارزات خط معتدل امام(ره) را حفظ کند و در ادامه تصریح کردند: زمانی که امام خمینی(ره) نهضت انقلاب اسلامی را آغاز کردند، تا رسیدن به پیروزی 15 سال طول کشید. در این مدت گاهی حرکت‌ها اوج می‌گرفت و گاهی هم دچار افول می‌شد.

ایشان درادامه بیان داشتند: ساواک به عنوان مرکز توطئه، نیروهای انقلابی را یا در زندان‌های مخوف زیر شکنجه قرار می‌داد یا سعی می‌کرد تا چهره‌های مؤثر انقلاب را ترور شخصیتی کنند تا آنان را توسط خود انقلابیون زیر سوال ببرد. در آن زمان یک عده افراد احساسی مدعی این شدند که باید با نیروهای چپ هماهنگ شویم تا به پیروزی برسیم. این عده از افراد سعی داشتند تا حرکت ضد مارکسیستی شهید مطهری را زیر سوال ببرند.

آیت الله علم الهدی افزودند: شهید مطهری جریان‌های فکری را در زمان تبعید امام(ره) هدایت می‌کرد.این شهید بزرگوار تمام سعی خود را می‌کرد تا مسیر امام در خط اصلی خود پیش برود. خصومت تمامی جریان‌های ضد انقلاب با شهید مطهری به این دلیل بود که وی با پرچم فکر و فرهنگ به میدان آمده بود و مصونیت‌هایی که جامعه ما پس از پیروزی انقلاب به دست آورده بود، نتیجه تلاش‌های این شهید بزرگوار بود.

ایشان با بیان اینکه "بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پرچم‌های زیادی به نشانه سهم‌خواهی از انقلاب بالا رفت"، اظهار کردند: فعالیت‌های ایدئولوژیک شهید مطهری و شاگردان ایشان باعث شد تا سایر گروه‌ها به حاشیه بروند و نیروهای متدین و انقلابی داعیه‌دار این پیروزی بزرگ باشند. اولین شعاری که شهید بهشتی سر دادند، «حزب فقط حزب‌الله، رهبر فقط روح‌الله» بود که با این شعار مردم که به صورت دسته‌جمعی نیز آن را فریاد می‌کشیدند موجب شد تا نیروهای مردمی پرچم سایر گروه‌های مدعی در پیروزی انقلاب را پایین بکشند.

آیت الله علم الهدی با بیان اینکه شهید مطهری شخصیتی بود که در شهادت وی، امام(ره) اشک ریختند در ادامه تاکید کردند: باید به برخی واقعیت‌ها فکر کنیم. انقلاب ما به پیروزی رسید و در حال حاضر در رأس آن رهبری حکیم است که کشور را هدایت می‌کند. 35 سال گذشته قرار بود کشور را از دست رژیم ستمشاهی نجات دهیم اما حالا بخش عظیمی از کره زمین نسبت به براندازی انقلاب ما کمر همت بسته است.

ایشان با اشاره به مذاکرات هسته‌ای در سال‌های گذشته نیز افزودند: دکتر جلیلی خودشان برای من تعریف کردند "زمانی که در استانبول جلسه داشتیم نماینده کشور چین از من وقت ملاقات گرفت و گفت همه کسانی که اینجا هستند یک هدف مشترک دارند و آن این است که ایران نباید فناوری هسته‌ای داشته باشد، ما با وجود شما مخالفیم، اما در روش اجرا با هم اختلاف نظر داریم". امروز دنیا بر سر ما و ارزش‌های انقلابی ما ریخته که به کمتر از نابودی ایران راضی نیستند، اما ما باید چگونه از خود دفاع کنیم؟

آیت الله علم الهدی اظهار کردند: تنها چیزی که در همه عرصه‌ها ما را نگه می‌دارد این است که فکر و فرهنگ طوری باشد تا جوانان ما با همه وجودشان بتوانند از نظام و ارزش‌های آن دفاع کنند. ما باید این ارزش‌ها و مبانی را در فکرها تثبیت کنیم و در همه عرصه‌ها مردم به میدان بیایند و اینگونه همه مشکلات برطرف می‌شود.

ایشان با تاکید بر اینکه اگر ما در عرصه تثبیت از ارزش‌ها کم بیاوریم، حداقل کاری که دشمن می‌کند این است که مردم ما را از درون خالی می‌کند افزودند: در این صورت دشمن مردم را تحریک و منحرف می‌کند و اینگونه ما همه چیز را از دست خواهیم داد. اگر در عرصه انقلاب فکری و فرهنگی قوی وارد شویم، با کمال قدرت در برابر بدخواهان انقلاب ایستادگی خواهیم کرد و در مسیر اصلی دفاع قرار خواهیم گرفت.

آیت الله علم‌الهدی با بیان اینکه "عده‌ای در کشور علاقه‌مند به حکومت و مدیریت هستند"، تصریح کردند: این افراد برای رسیدن به هدف خود می‌خواهند فتیله برخی تقیدهای فرهنگی و فکری در جامعه را پائین بکشند. کسانی که سنگ شادی و نشاط جوانان را بر سینه می‌زنند، دروغگو هستند. جوان شاد، عیاش و خوش‌گذران کسی است که با وزش هر بادی به سمتی می‌رود. اینان جوانان را به خاطر شاد بودن نمی‌خواهند، آنها می‌خواهند تا جوانان را از مبانی فکری و عقیدتی پایین بکشند تا این نیرو را در اختیار مطامع سیاسی خود قرار دهند. این عده می‌خواهند برخی تقیدها را کمرنگ کنند و با ترویج لاابالی‌گری به اهداف خود برسند. اینها اگر مزدور دشمن نباشند، قدرت‌یاب و قدرت‌طلب هستند که می‌خواهند برای خود فضای مناسب در کشور دست و پا کنند.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی