۱۴۰۳ دوشنبه ۰۵ آذر

بسیج دانشگاه فرهنگیان ـ بسیج دانشجویی، مرزبان اندیشه و فکر نسبت به اصول انقلاب مقدس اسلامی است و یک قدرت و توان بالای اجتماعی هست که از تجاوز دگراندیشی در حوزه افکار و اندیشه‌ها جلوگیری می‌کند.

 

به گزارش Alamolhoda.com، آیت‌الله علم‌الهدی پیش از ظهر امروز در جمع دانشجویان بسیجی دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی، با بیان این‌که علاقه داریم در دانشگاه فرهنگیان با جمع بیشتری از دانشجویان دیدار کنیم و از نظرات ارزشمند شما استفاده کنیم، اظهار کرد: مردم‌سالاری در مدیریت به‌عنوان یک فرآورده مدرنیته در افکار ملت‌های دنیا جلوه کرده بود ولی آنچه در مسئله دموکراسی و مردم‌سالاری در سایه اندیشه‌های مدرنیسم به دنیا ارائه شد، تنها یک شعار بود.

اثرگذاری بسیج در ابعاد گوناگون جامعه

ایشان ادامه داد: واقعیت عملی مردم‌سالاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی و در شعاع مردم‌سالاری دینی به دنیا نشان داده شد که مردم در قالب عنوان «بسیج» در عرصه‌های مختلف مدیریتی کشور با حفظ موقعیت مردمی بودن این نهاد، فعالیت دارند و این مردم‌سالاری در مرحله عملیات اجراشده است نه در مقام شعار و تعارف.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی به اثرگذاری نهاد بسیج در ابعاد گوناگون جامعه‌اشاره و خاطرنشان کرد: امروز عرصه فعالیت‌های بسیج منحصر در دفاع و مدیریت نظامی نیست، در عرصه‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و عمدتاً در عرصه فرهنگی، این نهاد مقدس در عرصه‌های مدیریتی جامعه نقش دارد، ثابت کرده که معنای دموکراسی و مردم‌سالاری عملی منحصراً در سایه مردم‌سالاری دینی قابل‌اجراست.

بسیج دانشجو و طلبه، مرزبان اندیشه انقلاب اسلامی

ایشان با تأکید بر این‌که حقوق، حدود، حاکمیت و مالکیت مردم نسبت به سرنوشت خودشان در سایه دین محقق شدنی است، گفت: در مسئله بسیج دانشجویی، رسالت خاصی وجود دارد که با بسیج سایر اقشار متفاوت است؛ بسیج دانشجو و طلبه، یک رسالت ویژه دارد که در وصیت‌نامه امام بزرگوار به‌عنوان نقطه شفاف و قابل‌توجه وصایای ایشان، محسوس و ملموس است.

آیت‌الله علم‌الهدی، رسالت «مرزبانی» را رسالت بسیج دانشجو و طلبه در کلام امام و رهبری دانست و افزود: بسیج دانشجویی، مرزبان اندیشه و فکر نسبت به اصول انقلاب مقدس اسلامی است و یک قدرت و توان بالای اجتماعی هست که از تجاوز دگراندیشی در حوزه افکار و اندیشه‌ها جلوگیری می‌کند همچنان که یک مرزبان در سر مرز از تجاوز اجنبی و بیگانه پیشگیری می‌کند.

خطر نفوذ دگراندیشی به اندیشه انقلابی

ایشان تصریح کرد: امروز در حوزه اندیشه و فکر جامعه، خطری را حس می‌کنیم که این خطر در جریان تعلیم و تربیت به‌مراتب شدیدتر از سایر حوزه‌های فکری به چشم می‌خورد و آن، مسئله تجاوز دگراندیشی در ساحت مقدس فکر و اندیشه انقلابی است؛ انقلاب قبل از این‌که خواص عملیاتی خودش را در حرکت‌های اجتماعی نشان بدهد، باید در حوزه فکر و اندیشه با مبنای اندیشه و انقلاب شکل بگیرد.

امام‌جمعه مشهد مقدس یادآور شد: به دنبال این نیستیم مردم به زور انقلابی شوند و اشخاص به‌عنوان یک عنصر انقلابی در عرصه عملیات اصولی انقلاب، به‌عنوان یک تکلیف شرعی وارد شوند، این کاربرد نخواهد داشت، خاصیت انقلاب باید در اندیشه‌ها و افکار ظهور و بروز پیدا کند، اشخاص انقلابی بیندیشند و لازمه انقلابی اندیشیدن، اسلامی اندیشیدن، دینی فکر کردن و مبتنی بر اندیشه‌های اسلامی و دینی ذهن را تنظیم کردن است.

انقلابی بودن جامعه مشروط به انقلابی بودن افکار

ایشان به اهمیت تبیین اندیشه اسلامی اشاره کرد و گفت: اگر توانستیم اندیشه اسلامی را درون افکار وارد کنیم، جامعه ما جامعه انقلابی خواهد بود اما اگر نتوانستیم اندیشه انقلاب را در کانون مغزهای انسان‌ها به‌خصوص نسل جوان وارد کنیم، نمی‌شود جامعه را با تحکم، نظام و اجبار به‌صورت جامعه انقلابی درآورد.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: دنیای استکبار خودش را در عرصه و میدان جدیدی می‌بیند که جولان ناوگان نظامی یا باندهای قطور پول و دلار نیست، نمی‌تواند او را در این میدان پیروز کند و آن میدان، رقابت فرهنگی و فکری است؛ هانتینگتون که به‌عنوان مشاور کاخ سفید، مسئله جنگ تمدن‌ها را ارائه می‌دهد، در راستای ارائه طرح توسعه استکبار برای دفاع از استکبار جهانی است نه این‌که بخواهند بگویند جنگ تمدن‌ها، ما هم در مقابلش بگوییم گفت‌وگوی تمدن‌ها!

توسعه ارتباطات، مرزهای فرهنگی را از بین برد

ایشان ادامه داد: توسعه ارتباطات مرزهای فرهنگی دنیا را خراب کرده، در گذشته مرزهای جغرافیایی کشورها در قدرت مرزهای فرهنگی کشورها بود، به هر اقلیم و کشوری در هر مرز جغرافیایی وارد می‌شدید، با فرهنگ، آداب‌ورسوم خاصی مواجه می‌شدید؛ آنچه جلوی تجاوز دشمن را می‌گرفت، تصلب هر اقلیمی به شئون فکری، فرهنگی و آداب خودشان بود که توسعه ارتباطات، این مرزها را به هم‌ریخت ازاین‌رو می‌بینید آداب‌ورسوم غربی در منتهاالیه مرزهای شرق دنیا، در چین و ژاپن حاکم می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: در این رقابت، هر فرهنگ که قوی‌تر، نیرومندتر و سازگارتر با گرایش‌های انسانی انسان‌ها باشد، بر فرهنگ‌های دیگر غالب می‌شود برای همین به این فکر افتادند مسئله جنگ تمدن‌ها را مطرح کنند تا هر فرهنگ دیگری جز فرهنگ غربی را براندازی کنند.

مأموریت یونسکو، براندازی همه فرهنگ‌های رقیب آمریکاست

ایشان با بیان این‌که مجامع بین‌المللی ایجاد شده در دنیا، تحت تولیت استکبار است، اظهار کرد: امروز مسئله حقوق بشر در دنیا، جریان سیاست‌گذاری و روند اجرایی‌اش در راستای ضد بشر قرار دارد و حقوق بشر در مسیر منافع استکبار و آمریکاست؛ واقعیتی که به‌عنوان دفاع از حقوق بشر در مجامع بین‌المللی اجرا می‌شود، تأمین منافع آمریکا بر ضد حقوق بشر است، نه‌تنها مسائل منحرف می‌شود، بلکه واژه‌ها و معارف به ضد خودش مبدل می‌شود برای این‌که منافع استکبار را تأمین کند و با عنوان متضاد هم در جامعه جایگزین شود.

آیت‌الله علم‌الهدی، یونسکو را سازمانی با هدف براندازی فرهنگ‌ها دانست و گفت: یکی از این‌ها یونسکو هست، در حقیقت یک واقعیتی از این واقعیت‌هایی است که با رسالت براندازی فرهنگ‌ها و جنگ تمدن‌ها، رسالت اصلی یونسکو در عرصه بین‌المللی و در ارتباط با فرهنگ‌های مختلف کشورهای دنیاست، تعاملی که با ما دارد نیز بر همین اساس است، بیاید فرهنگ ما را براندازی کند و با جایگزینی دگراندیشی بر اساس فرهنگ استکباری، نسل ما را عوض کند.

بسیج دانشگاه فرهنگیان، مرزبان اندیشه‌های انقلابی

ایشان متذکر شد: امروز بسیج دانشجویی و اساتید دانشگاه فرهنگیان، مرزبانان در برابر این تجاوز هستند، اگر بخواهیم رسالت بسیجی را بین بسیج دانشجویی همه رشته‌ها تقسیم کنیم، این رسالت و مأموریت به بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان منتقل خواهد شد که باید به‌عنوان یک مرزبان، سر مرز اندیشه‌های انقلابی بایستید و نگذارید جریان دگراندیشی در جامعه انقلابی ما نفوذ کند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: متأسفانه امروز در سیاست‌ها و تعاملات باز و آزاد سیاسی و اجتماعی خودمان با سلسله جریان‌هایی روبرو هستیم که آنان را به دگراندیشی متهم نمی‌کنیم ولی آنان تصلب و وابستگی شدید به انقلاب و اسلام ندارند؛ شاید این‌ها در عرصه‌های سیاسی خوش‌فکر، صاحب‌نظر و صاحب اندیشه نیز باشند.

رقابت اندیشه‌های سیاسی سبب رشد سیاسی جامعه می‌شود

ایشان بیان کرد: بستن راه اندیشه‌های سیاسی با مردم‌سالاری منافات دارد، می‌شود افراد را به‌عنوان عملکرد خودشان از میدان رقابت کنار گذاشت اما جریان را نمی‌شود به خاطر مبنای غلطی که در سیاست دارد، حذف کرد؛ توسعه مردم‌سالاری اقتضا می‌کند همه آزادانه بتوانند در عرصه‌های رقابت قدرت و سیاست حضور پیدا کنند که سبب رشد و پویایی سیاسی جامعه می‌شود.

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: برخی جریان‌ها مسئله دارند و تصلبات لازم انقلابی را ندارند، چشم باز کردند، مسائل معمول جهانی و بین‌المللی ساخته‌وپرداخته دست غرب را می‌بینند و به آن‌طرف پرده نیز یا توجه ندارند و یا اعتقاد ندارند؛ وقتی فردی به انقلاب و اصول انقلاب پایبند نیست، می‌خواهد مثل همه دنیا زندگی کند و جامعه‌اش مثل همه دنیا اداره شود، این افراد خائن و سودجو نیستند، به این مسئله اعتقاد ندارند و نمی‌شود جریانی را به این دلیل از عرصه سیاسی کنار گذاشت.

40 سال در نبرد اقتصادی ایستادیم

ایشان اضافه کرد: حالا جریانی بیاید و بخواهد با این جریان نامشروع مبارزه کند درحالی‌که قدرت‌های سیاسی و اقتصادی دنیا طرفدار این جریان هستند، 40 سال هم ادامه بدهد و آنان از هیچ توطئه و فتنه‌ای کوتاهی نکنند، این نظام بخواهد 40 سال در دل ستیز و نبرد اقتصاد، خودش را در تأمین معاش و توسعه اقتصادی مردم و فناوری حفظ کند، کدام کشور توانسته با این شرایط مثل ایران باشد؟

امام‌جمعه مشهد مقدس افزود: ما 40 سال قبل با این ایده، انگیزه و اعتقاد، یعنی یک اصل اصیل دینی و اعتقادی خودمان ایستادیم، کوتاه نیامدیم و توانستیم اقتصاد خودمان را حفظ کنیم؛ خیلی از افرادی که در جریان‌های مختلف سیاسی‌کار می‌کنند، به این مسئله معتقد نیستند.

ایشان ادامه داد: آقای استاد دانشگاه آمریکا درس‌خوانده، در ابتدای انقلاب می‌گفت ما باید انرژی هسته‌ای داشته باشیم اما توانش را نداریم، بعد که توانستیم خودمان به آن دست پیدا کنیم، گفت ما اصلاً به انرژی هسته‌ای نیازی نداریم و متأسفانه هنوز هم به‌عنوان استاد علوم سیاسی و در برخی تصمیم‌گیری‌های دولتی نیز حضور دارد، جاسوس و نفوذی این نیست که یک آرم USA روی پیشانی‌اش بزنند.

چه نیازی به ساخت مدرسه توسط یونسکو داریم؟!

آیت‌الله علم‌الهدی خطاب به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان، بیان کرد: نور چشمان من، شما مرزبان این جبهه‌اید، این همه خیرین مدرسه‌ساز داریم، چه نیازی داریم قرارداد ببندیم با جایی که برای ما مدرسه بسازد و بشویم نوکر و مجری برنامه‌های یونسکویی که مأمور آقای هانتینگتون در براندازی فرهنگ است؟!

عضو مجلس خبرگان رهبری متذکر شد: این‌که رهبری فرمودند دانشجویان باید آرمان‌خواه باشند و پای آرمان‌ها بایستند یعنی مصلحت‌اندیش نباشند، نگویند موقعیت و مصلحت ما چه اقتضایی دارد، مرد و مردانه آرمان‌خواه بایستند و از هیچ‌چیز نترسند؛ شما بسیج دانشجویی و دانشگاهی می‌توانید این کار را بکنید نه این‌که از دیگر اقشار توقع داشته باشیم.

ایشان به تغییر ساختار دانشگاه فرهنگیان اشاره و اظهار کرد: دانشگاه فرهنگیان با همه سابقه و فعالیتی که دارد، از نظر ساختار جدید، یک دانشگاه نوبنیان است؛ علت این‌که نام دانشگاه تربیت معلم به فرهنگیان تغییر کرد، این بود که مدرسه تربیت معلم جمع شده بود و در سطح دانشگاه به‌مراتب قوی‌تر از ساختار تربیت معلم اداره می‌شد.

آیت‌الله علم‌الهدی اضافه کرد: هدف از این تغییر نام این بود که پندارها و برداشت‌ها نسبت به جریان تربیت معلم و مربی عوض شود، یعنی مولد و پاسدار به‌تمام‌معنای فرهنگ، این‌ها هستند که یک قشرش معلم و آموزش‌وپرورشی است؛ فرهنگ به معنای مطلقش یعنی دانشگاه فرهنگیان.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی