«مقاومت فعال»، الگوی حرکتی در مقابل دشمن است/ انفعال آمریکا در مقابل ساقط شدن پهپاد آمریکایی
خطبه دوم ـ خط حرکتی ما در عرصههای علمی، فکری، سیاست بینالمللی و اقتصادی باید مقاومت فعال باشد یعنی ضمن اینکه مقاومت میکنیم، در خط مقتدرسازی خودمان، نابودی، تضعیف و خنثی کردن توطئههای دشمن، حداکثر فعالیت را در همه عرصهها انجام دهیم.
به گزارش Alamolhoda.com، آیتالله علمالهدی ظهر امروز در خطبه دوم نمازجمعه این هفته، 31 خرداد ماه در حرم امام رضا (علیهالسلام)، با اشاره به سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران، اظهار کرد: امروز سالروز شهادت سردار دلاور و رشید اسلام، مرحوم دکتر چمران است، دکتر چمران یک شخصیت دو بعدی بود، بعد اول شخصیت معنوی و دینی این مرحوم بود که مظهر کاملی از دلدادگی حق، عبودیت پروردگار، عرفان به ذات پروردگار، عشق خالص، یکتاب و دلدادگی به امام زمان (علیهالسلام) بود، این بعد اول شخصیت مرحوم دکتر چمران بود.
«مقاومت فعال»، الگوی حرکتی در مقابل دشمن
ایشان ادامه داد: در بعد دوم شخصیتش، مرحوم دکتر چمران یک نماد انقلابی در نمایش دادن «مقاومت فعال» بود، اگر بخواهیم مجموعه فداکاریهای ایشان را در جریان جنگ پاوه و سرکوب کردن گروهکهای الحادی دز آن زمان و موقعیت خاص انقلاب در نظر بگیریم، حرکتهای دلاور مردانهاین سردار عظیم در جنگهای نامنظم در دوره دفاع مقدس تحلیل و بررسی کنیم، اگر بخواهیم یک عنوان تام و کامل و یا به تعبیر دیگر یک تابلوی شفاف برای شخصیت انقلابی مرحوم دکتر چمران مشخص کنیم، آن تابلو، تابلوی مقاومت فعال بود.
امام جمعه مشهد مقدس با بیان اینکه شهید چمران ضمن اینکه مرد مقاومی در همه عرصهها بود، مقاوم فعال بود، خاطرنشان کرد: تنها این نبود در مقابل دشم مقاومت کند بلکه در سرکوب و براندازی دشمن فعالیت میکرد؛ مسئله مقاومت فعال، الگوی مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است، بههرحال خط حرکتی ما در عرصههای علمی، فکری، سیاست بینالمللی و اقتصادی باید مقاومت فعال باشد یعنی ضمن اینکه مقاومت میکنیم، اینطور نباشد که فقط کمبودها و فشار دشمن را تحمل میکنیم، این مقاومت غیرفعال است، در عین اینکه فشار دشمن را تحمل میکنیم و مقاوم ایستادیم، باید در خط مقتدرسازی خودمان، نابودی، تضعیف و خنثی کردن توطئههای دشمن، حداکثر فعالیت را در همه عرصهها انجام دهیم.
برخورد دلاور مردانه با فرستاده آمریکا
ایشان، برخورد رهبر انقلاب با نخست وزیر ژاپن را برخوردی دلاور مردانه توصیف کرد و گفت: آنچه در دیدار اخیر رهبری با نخست وزیر ژاپن ارائه شد، در مقابل آن فشار حداکثری که پیامآورش این آقا بود و در برابر مظالم آمریکا، برخورد مقام معظم رهبری و ژست دلاور مردانهای که ایشان گرفتند، ثابتکننده این حقیقت بود که در مقابل همه اینها، ما و مردم ما مقاومت فعال داریم، یعنی از نوع برخورد مقام معظم رهبری در برابر فشارهای حداکثری آمریکا به این آقای نخست وزیر نمایش داده شد.
آیتالله علمالهدی با بیان اینکه در مورد دیدار رهبر انقلاب و نخست وزیر ژاپن دو مسئله قابل توجه است، اضافه کرد: بعد از اینکه این ملاقات صورت گرفت و نخست وزیر ژاپن با مقام رهبری ملاقات کرد، واشنگتنپست، روزنامه معروف و رُند آمریکایی است که در توصیف موضع عزتمندانه رهبری نوشت «این جمله رهبر ایران که گفتند من ترامپ را فردی که شایسته پیام باشد نمیدانم، ما با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد، در صدای رهبر ایران بازتاب این جمله آیتالله خمینی را میشنویم که گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند»، یعنی این جمله رهبری، بازتاب آن جمله امام در 40 سال قبل است.
ایشان افزود: یعنی امام از 40 سال قبل در این سیما و صدای رهبری، در این قیافه، این شکل و قیادت و رهبری مقام معظم رهبری، 40 سال است امام زنده است، یعنی آمریکایی که خیال میکند امام مرده و رفته زیر خاک و در قبر دفن است، این امام که میگوید ترامپ را شایسته پیام نمیدانم، همان امام است که 40 سال قبل گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند، از این جمله امام 40 سال گذشته، مردم دنیا دیدند حرف امام درست بود و در این 40 سال آمریکا نتوانست هیچ غلطی بکند.
حسرت ژاپنیها به رهبر معظم انقلاب
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مطلب دوم، بعد از این ملاقاتی که نخست وزیر ژاپن با مقام معظم رهبری کرد و با این موضعگیری مقام معظم رهبری روبرو شد، یکی از نخبگان سیاسی ژاپن مطلبی گفته که شنیدن حرف او خیلی جالب است، او میگوید «ایران غروری دارد که ما در ژاپن باختهایم، رهبر قدرتمند ایران حسرت برانگیز است»، یعنی ما ژاپنیها که کلید اقتصاد دنیا دستمان است و در اوج ثروت اقتصادی قرار داریم، حسرت میخوریم چرا رهبری مثل رهبر ایران نداریم، این را یک نخبه سیاسی میگوید، ادامه میدهد «سفر آبه به تهران با پیغامی فریبکارانه از ترامپ که مورد بیاعتنایی رهبر عالی ایران قرار گرفت این تأثیر مهم را داشت که بخش مهمی از جمعیت 126 میلیون نفری ژاپن را با رهبری مقتدر و نفوذناپذیر در مقابل آمریکا آشنا کرد»، هدف او از این حرفها چیست؟
ایشان ادامه داد: میخواهد از رهبری تعریف کند؟ میخواهد نخست وزیر خودشان را زیر سؤال ببرد و آمریکا را توبیخ کند؟ آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم، بیش از 70 سال قبل آمریکا در دو شهر هیروشیما و ناکازاکی بمب هیدروژنی آزمایش کرد و دهها هزار نفر را خاکستر و پودر کرد، در این 70 سال مردم ژاپن در مقابل جنایتی که آمریکا انجام داد، با همه قدرت اقتصادی و توان بالای فناوری اسیر دست آمریکا هستند، آمریکا در ژاپن پایگاههای نظامی درست کرده، در این 70 سال آمریکا مسئله کاپیتولاسیون و آزادی مستشاران آمریکایی را بر مردم ژاپن تحمیل کرده و در این 70 سال، زنان و دختران ژاپنی مورد آزاد جنسی و تعرض نظامیان آمریکا قرار دارد، این نخبه سیاسی میگوید ژاپن با این پول، قدرت، ثروت، علم و فناوری یک رهبر پیدا نکردیم ما را از اسارت آمریکا نجات دهد و ایران رهبری دارد که در برابر قدرت آمریکا اینطور دلاور مردانه میایستد.
40 سال اقتدار و کارآمدی
آیتالله علمالهدی اضافه کرد: میگوید ما ژاپنیها حسرت رهبر ایران را میخوریم، در حسرت رهبر ایران به سر میبریم، مایی که 70 سال پدر و مادران ما را آتش زدند، سوزاندند، پودر کردند و نابود کردند، یک نفر پیدا نشد بگوید چرا؟ و رهبری ایران اینطور مقتدرانه ایستاده است.
ایشان یادآور شد: ببینید ما چه داریم و در مقابل چه اقتداری قرار داریم و اقتدار ما به کجا رسیده است؛ ناپاکهایی که میگویند نظام جمهوری اسلامی کارآمدی نداشته و از عهده مدیریت برنمیآید، 40 سال نظام جمهوری اسلامی با این کارآمدی و اقتدار در مقابل قدرت بت گونه دنیا و استکبار جهانی کارش بهجایی رسیده که اندر او را ذلیل کند، مقتدرانه بایستد و ژاپنی که کشور ایدهآل شماست و هرکجا از پیشرفت و ترقی بحث میشود، آنان را مثال میزنید، حسرت رهبر شما را میخورد.
عکسالعمل منفعل آمریکا در ساقط شدن پهپاد آمریکایی
امام جمعه مشهد به ساقط شدن پهپاد متجاوز آمریکایی در آبهای سرزمینی جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: این اقتدار رهبری، مردم ما را نیز مقتدر و قوی بار آورده؛ دیروز رزمندگان عزیز و توانمند ما پهپاد آمریکایی را در آبهای ایران هدف قرار دادند، زدن پهپاد مهم نیست، عکسالعمل آمریکا مهم است؛ وقتی پهپاد آمریکایی را رزمندگان ما در آبهای خلیجفارس هدف قرار دادند، رئیسجمهور آمریکا اول شاخوشانه کشید که ایران وارد جنگ شد و اعلام جنگ کرد، بلافاصله حرفش را عوض کرد و گفت شاید ایرانیها اشتباهاً پهپاد را زدند!
وقتی میگوید ایران وارد جنگ شد، یعنی باید این برخورد را جواب بدهد، زدن پهپاد را جواب بدهد، با کدام جرأت میخواهد جواب دهد؟ چطور میخواهد عکسالعمل مقابل نشان دهد؟ دید عرضه و قدرت ندارد مطلب را پاسخگویی کند لذا حرفش را عوض کرد و گفت شاید ایرانیها اشتباهی پهپاد را زدند.