۱۴۰۳ جمعه ۰۲ آذر

 

توسعه هنر در صداوسیما باید در حد بهره‌گیری از یک ابزار برای توسعه انقلاب و اسلام باشد نه یک نقطه هدفی.

 

به گزارش Alamolhoda.com، آیت‌الله علم‌الهدی در همایش رشد و تعالی مراکز استان‌های صداوسیما، رسالت مدیران صداوسیما را رسالتی برگرفته از تعبد اهل‌بیت دانست و اظهار کرد: امروز عائله مقدس صداوسیما از فرزانگانی تشکیل‌شده که در تمام عرصه زندگی آنان، مسئله تعبد و وابستگی به اهل‌البیت به‌عنوان محور شناخته‌شده است.

 

ایشان با بیان این‌که تأکید قرآن بر عدم تأثر در مسیر انجام رسالت پیام‌رسانی است، ادامه داد: اگر بنا شد یک جریان حقیقی و پیام‌رسان در برابر جو حاکم متأثر شد و جریان سازی‌هایی که دشمنان انجام دادند، روی عملکرد او اثر گذاشت، بزرگ‌ترین آفت رسالت تبلیغی است.

 

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: متأسفانه در جامعه در محاصره امپراتوری بی‌رحمانه رسانه‌ای قرار داریم، در این موقعیت، خطر تأثر، خطری است که تمام جریان‌های تبلیغی ما را تهدید می‌کند، نه‌تنها صداوسیما بلکه کل جریان‌های تبلیغی را تهدید می‌کند که عناصری بیرون از جامعه، جریان‌های رسانه‌ای را در محاصره قرار دهند تا این جریان‌ها به‌عنوان یک جریان کمکی و یاری‌رسان به دشمن دربیاید.

 

ایشان با بیان این‌که اگر دستگاه‌های رسانه‌ای مدافع اسلام و انقلاب، بشوند ناصر و یاور دشمن، معلوم نیست چه بر سر این انقلاب و اسلام خواهد آمد، یادآور شد: آنچه برای ما اهمیت دارد، خود انقلاب است نه نظام، نظام به‌عنوان یک ابزار برای انقلاب برای ما موضوعیت دارد.

 

آیت‌الله علم‌الهدی تصریح کرد: امام راحل در شرایطی قرار گرفتند که باید با دشمن مبارزه کنند، نقطه عالی هدف امام نیز سرنگونی نظام شاه و جایگزینی با یک نظام دیگر نبود، اصل مسئله برای امام، انقلاب بود یعنی مبارزه با دشمن تا حدی که دشمن را مجبور به عقب‌نشینی کند به همین دلیل رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند انقلاب ما تمام نشده و در میانه راه هستیم.

 

ایشان با تأکید بر این‌که مبارزه هیچ‌وقت به‌عنوان یک اصل از قاموس انقلاب ما کم نمی‌شود، اضافه کرد: بهمن 57 و پیروزی انقلاب به‌عنوان نقطه پایانی انقلاب نبود بلکه دستیابی به یک اهرم برای پیش برد انقلاب بود؛ صداوسیما نیز به‌عنوان صداوسیمای جمهوری اسلامی نیست بلکه به‌عنوان صداوسیمای انقلاب اسلامی است.

 

امام جمعه مشهد مقدس اظهار کرد: در برنامه‌های تلویزیونی باید این اصل را در نظر بگیریم که سهم دین در تولیدات برنامه‌ها چقدر است؟ متأسفانه در این رسانه مرجع تراشی و چهره‌سازی می‌کنیم، آیا این چهره‌سازی‌ها و مرجع تراشی‌ها به نفع اسلام است؟

 

ایشان تأکید کرد: توسعه هنر در صداوسیما باید در حد بهره‌گیری از یک ابزار برای توسعه انقلاب و اسلام باشد نه یک نقطه هدفی؛ گاهی بهره‌گیری از هنر در تبلیغ دین را صدها برابر مؤثرتر از صدها سخنرانی می‌بینیم همچون اقدامی که دو قهرمان ورزشکار انجام دادند و با چادر در کاروان ورزشی و مراسم دریافت مدال شرکت کردند، چه‌کاری مؤثرتر از این تبلیغ دین؟

 

آیت‌الله علم‌الهدی یادآور شد: کار رسانه ما، جذب همه این ظرفیت‌ها در مسیر توسعه انقلاب و اسلام است.

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی