۱۴۰۳ جمعه ۰۲ آذر

نشست تخصصی هنر دینی

شنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۲، ۱۰:۵۵ ق.ظ

استاد «طاهایی» هنر را به خدمت دین درآورد
استاد طاهایی بانویی عالمه بود که با نگاه دقیق خود توانست هنر را به خدمت دین در بیاورد و در راستای اهداف دین از آن بهره ببرد.

بزرگداشت استاد طاهایی، مشهد مقدس
آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی، 12 بهمن‌ماه در پیش نشست تخصصی هنر دینی که با محوریت «اندیشه‌های هنری استاد طاهایی(ره)» در مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد برگزار شد، عنوان کرد: هنر به تنهایی فضلیت و ارزش محسوب نمی‌شود بلکه زمانی یک فضلیت و ارزش محسوب می‌شود که در خدمت دین قرار بگیرد. موسیقی هنری نیست که بخواهیم از آن دراشاعه دین استفاده کنیم، البته می‌شود از موسیقی در سروده‌های حماسی استفاده کرد اما این که بخواهیم این هنر را در خدمت دین دربیاوریم و از آن به عنوان اشاعه‌دهنده دین استفاده کنیم، مطلوب نیست.



ایشان خلاصه کردن هنر را در معماری اسلامی نادرست خوانده و افزودند: وقتی حلال و حرام در هنر مطرح است، پس این موضوع فقط به معماری اسلامی منتهی نمی‌شود بلکه همه هنرها را در برمی گیرد. بیان این موضوع که هنرمند ارزشی و غیر ارزشی نداریم درست نیست، عنوان کرد:  با مطرح کردن این موضوع منکر حلال و حرام خدا نشویم.


آیت‌الله علم‌الهدی با تشکر از فیلم سازندگان سریال سقوط یک فرشته اظهار کردند: زمانی که هنر در استخدام دین قرار می‎گیرد، می‌تواند کار هزار سخنرانی و بحث را برای مردم انجام دهد. نقشی که هنر در اشاعه دین دارد علم و ثروت نمی‌تواند داشته باشد، خاطر نشان کرد: زمانی که یک هنرمند هنر خود را در خدمت به دین به کار می‌برد، تاثیری دارد که علم و ثروت نمی‌تواند یک دهم این تاثیر را داشته باشد. استاد طاهایی بانویی عالمه بود که با نگاه دقیق خود توانست هنر را به خدمت دین در بیاورد و در راستای اهداف دین از آن بهره ببرد

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی