۱۴۰۳ شنبه ۰۳ آذر

طلبه نباید سیاست زده شود

دوشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۰۸ ق.ظ

   

ورود به عرصه سیاست با سیاست زدگی متفاوت است، طلبه سیاسی و سیاست زده نمی شود اما سیاستمدار می شود و می تواند مسؤولیت سیاسی بر عهده بگیرد.

به گزارش Alamolhoda.com ، آیت الله علم الهدی ظهر امروز در دیدار ائمه جماعات دانشگاه پیام نور کل کشور که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی برگزار شد، ورود به عرصه سیاست را با سیاست زدگی متفاوت دانست و گفت: طلبه سیاسی و سیاست زده نمی شود اما سیاستمدار می شود و می تواند مسؤولیت سیاسی بر عهده بگیرد.

امام جمعه مشهد مقدس افزود: طلبه باید ببیند چطور می تواند از جریان های سیاسی برای توسعه دین و ارزش های دینی استفاده کند. اگر کسی در ارزش های دینی یاور ما بود، او را کمک کنیم اما اگر کسی در این زمینه کمک نکرد، خیلی دنبالش نرویم.

طلبه سیاستمدار می شود اما سیاست زده نمی شود

وی با بیان این که بهترین سعادت برای انسان، استفاده از موقعیت های سیاسی در جهت توسعه ارزش های دینی است، تأکید کرد: باید تمام موقعیت های استراتژیک نظام را در نظر بگیریم و مراقب باشیم که سیاست زده نشویم. آخوند باید زرنگ تر از این باشد که کسی از روی گردن او رد شود و به منافع خود برسد. در شرایطی که جریان های سیاسی می خواهند به مقام و قدرت شان برسند، آیا منِ طلبه باید دنبال شان راه بیفتم و از ریش سفید خودم برای بالا بردن آن ها استفاده کنم؟

آیت الله علم الهدی سپس خطاب به ائمه جماعات دانشگاه پیام نور تصریح کرد: در عرصه سیاست از هیچ چیز نترسید. امیرمؤمنان(ع) وقتی می خواستند در جنگ صفین شمشیر را به دست امام مجتبی(ع) بدهند، به ایشان فرمودند «اعر الله جمجمتک» یعنی «سرت را به خدا عاریه بده و به فکر خودت نباش؛ جلو برو و از همه قدرتت در راه خدا استفاده کن.» این بزرگ ترین راهبرد ما در سیاست است چرا که ورود به سیاست با حمله جناح ها همراه خواهد بود اما ما نباید ابزار جناح ها و جریان ها قرار بگیریم.

رسالت اصلی طلبه، خدمت به امام زمان(عج) است

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی به پیشینه دانشگاهی خود در تأسیس دانشگاه امام صادق(ع) اشاره و خاطرنشان کرد: در سال 76 و دوران اصلاحات یکی از آقایان به من گفت «تو آکادمیک ترین روحانی کشور هستی اما با مواضع سیاسی ات به این شخصیت خود خدشه وارد کردی.» من به ایشان گفتم «برای این شخصیت باید فاتحه خواند که به خاطرش وظیفه طلبگی مان را انجام ندهیم.» ما باید برای امام زمان(عج) تا مرز بالاتر از کشته شدن و حتی از آبرو و حیثیت خودمان هزینه دهیم.

امام جمعه مشهد مقدس با اشاره به این که رسالت اصلی هر طلبه، خدمت به امام زمان(عج) است، افزود: طلبه جوهره ای است که اگر بنا باشد دو سرمایه داشته باشد، یکی از آن ها اخلاص و نوکری برای امام زمان(عج) است و دیگری این که بداند جز خدا هیچ چیز ندارد. طلبه در هر شکل و فضایی باید یادش باشد که در خدمت امام زمان(عج) است. با این نگاه هیچ کاری در جهان نیست که انجام آن برای طلبه غیر ممکن باشد.

اگر فضای دانشگاه را تحت تأثیر دین قرار ندهید، موفق نخواهید شد

آیت الله علم الهدی خطاب به ائمه جماعات دانشگاه پیام نور تأکید کرد: این را فراموش نکنید که شما قبل از هر چیز طلبه هستید و اگر در دانشگاه وارد فضای خاصی شوید که یادتان برود در خدمت امام زمان(عج) هستید، ذلیل ترین افراد خواهید شد. باید ببینیم امام زمان(عج) از ما چه می خواهند. اگر خواسته ایشان اقتضا کرده باشد به دانشگاه وارد شویم، وارد می شویم و اگر اقتضا کند که برویم روضه بخوانیم، می رویم روضه می خوانیم.

وی در بیان اهمیت نقش آفرینی طلاب در فضای دانشگاهی اظهار کرد: پایگاه دشمن در جنگ نرم دانشگاه است و از آن جا وارد می شود تا بر جوانان خام که در عنفوان جوانی هستند و در ژست نخبه کشوری قرار دارند، اثر بگذارد. اگر شما نتوانید فضای دانشگاه را تحت تأثیر دین قرار دهید هرچند این که انسان خوبی باشید، سواد بالایی هم داشته باشید و در عبادت هم موفق شده باشید، در کارتان موفق نخواهید شد چرا که به وظیفه نوکری برای امام زمان(عج) عمل نکرده اید.

نماینده مجلس خبرگان رهبری در پایان خاطرنشان کرد: اگر ما واقعا قبول داریم که خداوند بهشتی آفریده و جزای خیرات را در آن می دهد، پس خدا برای ما کم نخواهد گذاشت و این باورمندی برای شما روحانیان جوان اهمیت بیشتری دارد. اگر این باورمندی بر فکر شما حاکم شد که از خیلی هوس ها و لذت ها بگذرید و محورتان را نوکری امام زمان(عج) قرار دهید، خداوند آن را جبران خواهد کرد و کار شما نیز بهترین اثرگذاری را خواهد داشت

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی