حضرت فاطمه (س) در بحث جهاد سرسختانه مقاومت کردند
در بحث جهاد باید گفت اینطور نیست که با یک حرکت شعار گونه بانوی فاطمی راضی بشود، به عنوان مثال در عرصههای گوناگون انقلاب نمونههای زیادی از بانوان انقلابی حضور داشتند اما مقاومت سرسختانه حضرت فاطمه (س) در بحث جهاد مورد توجه قرار دارد.
به گزارش alamolhoda.com ، آیتالله سید احمد علمالهدی امشب در سلسله همایشهای تجلیل از بانوان فاطمی که در فرهنگسرای زیارت برگزار شد، اظهار کرد: معمولأ در مقام تعیین یک ملاک شخصیتی برای بانوی فاطمی با توجه به ابعاد و فضائل صدیقه اطهر (س) نمیتوان بانویی را پیدا کرد که در بین تمام این ابعاد جامع باشد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: مدیریت خانگی و مجاهدت در عرصه اجتماعی و سیاسی به همراه عفت و حجاب وقتی در یک بانو تبلور پیدا کند آنگاه نماد بانوی فاطمی برازنده این خانم است.
آیتالله علمالهدی بیان کرد: فردی را به مانند حضرت فاطمه (س) پیدا نمیکنیم که یک عنصر جامع باشد، در نتیجه با یک تحلیل کلی در شخصیت حضرت فاطمه (س) میتوان به این مهم پی برد.
وی تاکید کرد: حضرت امیرالمومنین علی (ع) و حضرت فاطمه (س) دو شخصیت شبیه به یکدیگر بودند و تمامی فضائل را دارا بودند، از این رو میتوان گفت شخصیت صدیقه اطهر جامع و کامل است و هیچ وقت به مانند ایشان بانویی نمیبینیم.
امام جمعه مشهد با طرح این سؤال که باید ببینیم در زندگی چه موضوعی برای ما اصالت دارد،عنوان کرد: الگوی انسان زیستی در قرآن کریم مطرح شده است، اما در دنیایی که دم از آسایش و رفاه و توسعه توان اقتصادی زده میشود الگو گرفتن به این صورت مشکل است.
آیتالله علمالهدی تصریح کرد: آن چیزی که به عنوان جوهره فاطمی برای ما مورد توجه قرار دارد نوع زندگی با یک ایده هدفمند است.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی یادآور شد: بینش حضرت امیرالمومنین علی (ع) و صدیقه اطهار در زندگی این بود که باید تمام ابعاد زندگی برای نقطه ثبات که آخرت نام دارد استخدام شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه الگو گرفتن از اهل بیت (ع) باید در تمام نقاط زندگی دیده شود، تاکید کرد: در تمام شبه جزیره عربستان خانوادهای ثروتمندتر از خانواده حضرت امیرالمومنین علی (ع) و صدیقه اطهر وجود نداشت اما سبک زندگی و الگوی آنها را امروز باید مورد توجه قرار داد، زندگی حضرت زهرا (س) به گونهای بود که در کف خانه حتی حصیر موجود نبود و از ریگهای بیابان پوشیده شده بود.
خطیب جمعه مشهد ادامه داد: زوجین باید آرامش خاطر یکدیگر را با الگو گرفتن از اهل بیت (ع) فراهم کنند چراکه در زندگانی حضرت زهرا (س) آرامش حاکم بود.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به وقایع جانسوز بعد از اهانت به صدیقه اطهار (س)، تاکید کرد: دردناکترین جریان در زندگی حضرت زهرا (س) عیادت افرادی از ایشان بود که به خانه حمله کردند و به ایشان و امام اهانت کردند، در نتیجه در بحث جهاد باید گفت اینطور نیست که با یک حرکت شعار گونه بانوی فاطمی راضی بشود، به عنوان مثال در عرصههای گوناگون انقلاب نمونههای زیادی از بانوان انقلابی حضور داشتند اما مقاومت سرسختانه حضرت فاطمه (س) در بحث جهاد مورد توجه قرار دارد.
عکاس حمید فرشباف