مشارکت سیاسی در عرصه انتخابات وظیفه شرعی است
مشارکت سیاسی در عرصه انتخابات وظیفه شرعی است،تصویب قانون و برنامهریزیهای مجلس شورای اسلامی باید مطابق با قانون قرآن باشد.
به گزارش alamolhoda.com، آیتالله سید احمد علمالهدی در جلسه تفسیر قرآن و دیداربا هیاتهای مذهبی استان چهارمحالوبختیاری که در محل مهدیه مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بعضی از موجودات شر هستند اما از نظر ساختار وجودی خیر هستند منتهی بر حسب ضرری که به انسان میزنند شر واقع میشوند.
خطیب جمعه مشهد افزود: مشکلاتی که در زندگی به وجود میآید را عداوت و دشمنیها به وجود میآورد و اگر بنا شد جریان حیاتی انسان ادامه پیدا کند و کنارش آرامش متکی بر همزیستی وجود داشته باشد آنگاه وضعیت ناجور است، باید گفت بخش عمده مشکلات انسانها به واسطه دیگران است که نظام زندگی جمعی را به هم میزند.
وی بیان کرد: حسادت نقطهای است که تا مقطع براندازی انسان ادامه دارد لذا هماکنون مسئله انتخابات در همه نقاط کشور مطرح است و افرادی کاندید شدهاند و با هم رقابت میکنند و هر کدام بیشتر رای بیاورند بهعنوان نماینده مردم انتخاب میشوند، متاسفانه مشکلی که داریم این است که فرهنگ جامعه دینی و جامعه مادی در چنین موقعیتی با هم مخلوط میشوند .
وی تصریح کرد: در جامعه دینی چنین چیزی وجود ندارد که با هم برای رسیدن به قدرت افراد رقابت کنند، لذا مشارکت سیاسی در دین ما یک وظیفه شرعی است و این را باید همه انجام دهند چراکه مجلس شورای اسلامی مجلس برنامهریزی است و باید مطابق قانون قرآن برای زندگی مردم برنامهریزی کنند.
خطیب جمعه مشهد،یادآورشد: مفهوم نماینده مردم این است که به نمایندگی از چند هزار و یا چند میلیون نفر وظیفهاش را انجام بدهد زیرا این یک وظیفه شرعی است و در خبرگان رهبری هم این چنین است لذا مردم باید بر اساس شرایط شرعی نماینده خود را انتخاب کنند که با این رویکرد اگر مسئله رقابت را در زندگی خود رعایت کنیم بسیار تأثیرات خوبی شاهد خواهیم بود اما حسادت آفت است.
وی تبیین کرد: این دشمنی با تعامل و دادوستد حل نمیشود و کسی نمیتواند این بدخواهی را از کسی با میانجیگری بگیرد لذا در چنین موقعیتی باید به خدا پناه برد که این فرد تغییر کند لذا منشأ پیدایش حسادت چنین فردی تربیت خانوادگی او است، با این رویکرد خیلی احساسات در دوران بچگی انسان وجود دارد که وقتی در زمان کنونی به آنها فکر میکند خندهاش میگیرد همچنین در درون برخی از خانوادهها غالبأ بچهها دچار کمبودی هستند که خارج از محیط خانواده این را احساس میکنند.
خطیب جمعه مشهد در ادامه بیان کرد: چنین فردی که عقده و کمبود از کودکی دارد وقتی رشد کند و بزرگ شود آنگاه این عقده تبدیل به حسادت می شود ، باید گفت ایمان نقطه اوج خداباوری است و چنین فردی نسبت به هیچ چیزی در زندگی اضطراب ندارد لذا باید گفت مردم با هم مساوی هستند و فرقی ندارند اما در داشته هایش ممکن است دچار تغییر مسیر زندگی شود و باورمندی اش نسبت به خدا از بین برود .