تشیع خارج از چارچوب انقلاب و نظام اسلامی، انحراف است
کسانی که ترویج تشیع و دین خارج از نظام جمهوری اسلامی را در سر می پرورانند نه تنها دچار توهم شده اند بلکه حرکت آنها یک انحراف است.
به گزارش alamolhoda.com آیت الله سید احمد علم الهدی روز پنجشنبه در مراسم افتتاح مسجد و حسینیه پیامبر اعظم (ص) در مشهد افزود: در برابر دشمن مجهز که در صدد اسلام زدایی است تنها جبهه قدرتمند، نشر دین، اسلام انقلابی و نظام جمهوری اسلامی است.
وی اظهار کرد: پندار کسانی که تصور ترویج دین خارج از این نظام و منهای این انقلاب را دارند، پندار کسانی است که در صدر اسلام گمان کردند بدون ولایت و امامت می توانند اسلام را گسترش دهند.
امام جمعه مشهد گفت: تمام شمشیرزنی ها و کشورگشایی ها که به زعم آنها توسعه اسلام بود در حقیقت انحراف و کج روی در دین بوده است، زیرا تمام این فعالیت ها منهای ولایت بود.
وی افزود: ولایت و امامت است که دین را کامل و دشمن را مایوس می کند و این دو نشان را خداوند در روز غدیر به امت اسلامی هدیه داده است.
وی ادامه داد: آنچه دین را در روز غدیر کامل کرد خلافت حضرت امیرالمومنین علی (ع) نبود زیرا خلافت ایشان به فاصله دو ماه با یک عملیات روانی در توطئه سقیفه در هم شکسته شد، بلکه آنچه دین را کامل کرد تباری در امت اسلام بود که پایه آن در غدیر بنیان نهاده شد.
این عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: جمعیت 300 میلیونی شیعیان در جهان تباری است که با عنوان تبار علوی دنباله رو حضرت امیرالمومنین علی (ع) است و با نشر معارف دین باعث کامل شدن دین می شوند.
وی افزود: مساجد ایران باید پایگاهی برای توسعه معارف اسلام و رونق مذهب تشیع شوند و این کار زمانی صورت می گیرد که نسل جوان در مساجد زمام امور را در دست بگیرند.
وی با اشاره به سخنان امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در باره مسجد و بسیج اظهار کرد: مسجد اردوگاه امام زمان (عج) است و در اردوگاه آن حضرت جوان ها در صف نخست هستند.
آیت الله علم الهدی گفت: ابتکار امام راحل تشکیل بسیج بود و این پایگاه های بسیج ابزاری برای نشر معارف اسلامی هستند.
وی افزود: امروز سرباز کربلا و سیدالشهدا (ع) اعضای سازمان بسیج هستند و این تفاوت مسجد در ایران با مساجد سایر کشورهای اسلامی است که به رغم ایجاد مساجد باشکوه و مرفه درآنها صرفا نمازهای یومیه در آن اقامه می شود و در ایام دیگر تعطیل است.