شب 19 رمضان،تغییر مسیر زندگی
شب های قدر سرمایه ای ارزشمند برای بازگشت به صراط مستقیم است
گاهی انسان بخود می آید و می بیند که نه در مسیر درست است و نه به طرف مقصد رهسپار است و راه برگشت و تغییر جاده ندارد خداوند در رهگذر عمر فرصت هایی قرار داده تا از آن شرایط و موقیت ها بیرون آمده و بخود بیاید و یا راه برگشت پیدا کند و یا مسیر و جاده را تغییر دهد و شب های قدر سرما یه ای ارزشمند از این فرصت ها است.
شب 19 رمضان 94، مهدیه ی مشهد
آیت الله علم الهدی در سخنرانی شب 19 ماه مبارک رمضان و اولین شب قدر ضمن بیان عظمت این شب ها افزود: ذات مقدس الهی بر ما منت نهاد و لحظه و فرصتی دیگر در رهگذر زندگانی ما قرار گرفت و آن این شب قدر است. در مسیر زندگی گرفتاری ها، شرایط و موقعیت های مختلف آنچنان انسان را محاصره می کند که هم مسیر را فراموش می کند هم مقصد را و نمیداند در زندگی به کجا میرود و به کجا باید برود و آیا راهی که انتخاب کرده صراط مستقیم هست یا نه؟
وی افزود: گاهی انسان بخود می آید و می بیند که نه در مسیر است و نه به طرف مقصد رهسپار است و راه برگشت و تغییر جاده ندارد خداوند در رهگذر عمر یک فرصت هایی قرار داده تا از آن شرایط و موقیت ها بیرون آمده و بخود بیاید و یا راه برگشت پیدا کند و یا مسیر و جاده را تغییر دهد و شب های قدر سرما یه ای ارزشمند از این فرصت ها است.
امام جمعه مشهد مقدس تصریح کرد: برنامه شما در این شب ها بر دو اصل استوار است، البته برخی به شبهای قدر به عنوان برنامه ای سنتی انس گرفته اند و اعمالی را سنتی انجام می دهند و این اقدامی جدی نیست. برای کسانی که در صدد اقدامی جدی در این شب هستند دو سرمایه وجود دارد، باور و امید. باور یعنی باور خدا و رحمت خدا و معاد و سرنوشت. انسانی که خود را در زندگی آزاد می بیند هم آزاد در فعالیت های قدرت یابی و ثروت یابی و هم آزاد در اجرای شهوات و تمایلات نفسانی و در کنارش می گوید خدا و معاد هم هست این خیال می کند خدا هست نه باور.شب قدر هم با اگر با این خیال باشد و اینکه خیال کند خدا و معادی هست و با دو قطره اشک مسائل حل می شود این خیال درست نیست. سرمایه ی اصلی ما باور است نه خیال.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: شب قدر فرصتی است که گذشته را تسویه کنی و مسیر آینده خود را تغییر دهی و اگر مسیر آینده دچار نارسایی است آن را اصلاح کنی واز فردا زندگی جدیدی را آغاز کنی که دیگر به سلسله اعمالی آلوده نشود که صورت دوم آن عقوبت و عذاب باشد. اگر این باور در کنار امید باشد وضع ما در این شب درست میشود. اما اگر این بآمدن من در خانه خدا جدی نیست و هرشب در زندگی برنامه ای بودبرنامه ی شب 19 رمضان این بوده که جایی بروم و در مراسم احیایی شرکت کنم و در شب ضربت خوردن امام علی (ع) عزاداری کنم و بعد سحری بخورم و روزه بگیرم و امشب اینگونه بگذرد و صورت جدی بخود نداشته باشد ما به چیزی نمی رسیم
آیت الله علم الهدی افزود: باید باورمندانه بیاییم در خانه ی خدا و آیا شما تصمیم دارید واقعا جریان زندگی خود را عوض کنید؟ شب قدر شب بخت و قسمت نیست که همه چیز به شکل غیر طبیعی و ارادی همه ی خوشی و سعادت ها و بهشتی شدن ها برای شما رقم بخورد. بخش عمده ی تقدیر زندگی دست خود ما است و این ما هستیم که زندگی خود را با اراده ی خود مقدر می کنیم.
وی گفت: شب قدر در کنار عشق به علی (ع) شب تصمیم برای آینده ی زندگی و تغییر است. نسبت به گذشته ی خود شک نکنید و رحمت خدا همه را درست می کند. گذشته انسان دو سری خرابی دارد یا مربوط به خود و یا مربوط به مظالم مردم. آنچه مربوط به خود انسان است که خدا بخاطر این شب عزیز و امام علی (ع) خدا می بخشد و آنچه مربوط به مظالم دیگران است خدا فرصت و توفیق می دهد و امکانات آن را مهیا میکند تا قدم برداری و اصلاحش کنی.
دریافت فایل صوتی مراسم فرآن به سر