دیدار با اعضای ستاد اجرایی دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت،قرآن و عترت
از سال آینده نمایشگاه در نقاط مختلف شهر پخش شود
استفاده از نواهای موسیقی نامناسب با فرهنگ قرآنی سازگار نیست. کسانی که در توسعه ی شعائر دینی در مشهد فعال هستند از مخلص ترین خادمان امام هشتم(ع) هستند. حالا که پایگاه تبلیغی به اسم قرآن تشکیل شده باید از همه ی امکانات استفاده شود و فعالیت های حاشیه ای نباید اصل نمایشگاه را تحت الشعاع قرار دهد یعنی قرآن خودش در این میان به محاق نرود.
دیدار با اعضای ستاد اجرایی دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت
آیت الله علم الهدی، در دیدار با اعضای ستاد اجرایی دهمین نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت که ظهر امروز در دفتر وی برگزار شد با بیان این که خراسان یکی از برجسته ترین استان ها در عرصه فعالیت های قرآنی است، اظهار کرد: مشهد دارای ظرفیت های بسیاری است که باید از آن ها در جهت تجلی جلوه های دینی در شعاع بارگاه حضرت رضا(ع) استفاده شود و در واقع شعائر دینی و به ویژه قرآنی، زینت بخش این بارگاه منور بوده و مورد رضایت حضرت قرار دارد.
وی، به توسعه و ارتقای فعالیت های فرهنگی در آستان قدس رضوی از پیروزی انقلاب تاکنون اشاره و تصریح کرد: سبقه فعالیت های فرهنگی در اشاعه آموزه های دینی و قرآنی به مراتب ارزشمندتر از گنبد طلا و آیینه کاری های فضای حرم مطهر است؛ فعالیت های فرهنگی مختلفی از جمله کتابخانه رضوی، مرکز پژوهش های اسلامی رضوی و دانشگاه علوم اسلامی رضوی که به عنوان نمادی از فعالیت های فرهنگی آستان قدس رضوی به شمار می رود.
امام جمعه مشهد ضمن ارائه پیشنهادی در خصوص برگزاری نمایشگاه بین المللی قرآن،بخش عمده علاقه مندان قرآن را قشر مستضعف دانست و خاطرنشان کرد: برگزاری این نمایشگاه قرآنی با ظرفیت های بالایی که دارد، فقط در یک منطقه از شهرهای بزرگی مانند تهران و مشهد کفایت نمی کند.
آیت الله علم الهدی افزود: از طرفی به دلیل این که فاصله محل برگزاری دائمی نمایشگاه های مشهد نسبت به قشر مستضعف، بسیار طولانی و دسترسی آن ها کم است از این رو پیشنهاد می شود با همکاری همه ارگان های مربوطه، از سال آینده نمایشگاه های متعددی در مناطق مختلف مشهد به ویژه در حاشیه شهر که آثار فرهنگی و تربیتی خوبی دارد، ایجاد شود.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید این که از تمام ظرفیت های نمایشگاه بین المللی قرآن و عترت باید در جهت ترویج و ارائه مفاهیم دینی و قرآنی استفاده کرد، گفت: نمایشگاه قرآن و عترت به عنوان پایگاه تبلیغی قرآنی ایجاد شده است بنابراین برنامه ها فقط باید پیرامون محور قرآن و دین باشند و باید توجه داشت که فعالیت های حاشیه ای به هدف اصلی ایجاد نمایشگاه آسیب وارد نکند.
وی در ادامه تأکید کرد: نمایشگاه قرآن و عترت فضای پخش طنین و نوای قرآنی و نباید در آن از موسیقیی که حرام شرعی است استفاده شود چرا که ائمه(ع) با وجود دسترسی به این ابزار، هرگز در جهت توسعه دین از آن استفاده نکردند؛ هر هنری دارای ابزاری است و ما باید برای قرآن ابزارهای هنری شایسته آن مانند قرائت را به کار گیریم و نباید جریان های دیگر(موسیقی) در آن تداخل داد.
امام جمعه مشهد یادآور شد: با توجه به این که بخش عمده ای از خانم هایی که حجاب ندارند، احساسات ولایی بالایی دارند و معتقد به اصل دین هستند ولی حجاب را به عنوان یک واجب شرعی نشناخته اند، با ایجاد غرفه های تبلیغی و استفاده از بانوان عالمه می توان در کنار سایر برنامه های حجاب و عفاف، برنامه تبلیغی برای بیان آیات و روایات در زمینه حجاب فراهم کرد تا نسبت به مقوله حجاب آگاه سازی صورت گیرد