سلسله نشست های بصیرت
دشمن سفره مردم را هدف گرفته است
دولت آقای روحانی را نه می توان اصلاح طلب ئانست نه اصول گرا. چون ایشان ادعا کردند می آیند مشکلات مردم را حل کنند وهمانطوری که مقام معظم رهبری فرمودند مشکلات اقتصادی در درجه اول است ،دشمن سفره ی مردم را هدف گرفته و ماباید این را از هدف دشمن در آوریم.
سلسلسه نشست های بصیرتی. حسینیه قرآن وعترت ، مشهد مقدس
آیت الله علم الهدی چهارشنبه بعد از نماز مغرب وعشاء در حسینیه قرآن وعترت جمع فعالان فرهنگی بیان داشتند: در حوزه سیاست ما باید عاقلانه بر خورد کنیم و معنای برخورد با عقلانیت این است که تابع مجهول مطلق نباید باشد ودر هر فعالیتی منافع مادی و اقتصادی و توسعه قدرت اجتماعی برای خود در نظر نگیرد بلکه تکلیف دینی در مسیر عبودیت و رشد در عرصه بندگی ذات مقدس الهی حق را در انجام مسئولیت ها در نظر داشته باشد.
ایشان با اشاره ضرورت هدفمندی در تمام عرصه ها افزودند: انسان نباید تابع احساسات و خوش آیندی ها باشد،باید به این نکته توجه کنیم که تمام حرکات خود را در عرسه های سیاسی و اجتماعی هدفمند کنیم. اگر اهل دنیا هستیم در مسیر دنیا واگر اهل دین وبندگی خدا هستیم در حوزه بندگی خدا باید هدفمند باشیم. در عرصه هایاجتماعی وسیاسی منافع و اهداف مادی برای همه افراد در همه یسطوح قابل تامین نیست ونمی توان با این فعالیت ها به مزایای زندگی مادی خود رسید جز عده ای قلیل که با حکات غیر انسانی پا بر دوش مردم بگذارند و سرنوش مردم را در جهت منافع مادی و اقتصادی خود استخدام کنند و آنچه مهم است حرکت در مسیر تکلیف است و مسئولیت دینی.
آیت الله علم الهدی در تبیین راهبرد حرکتی ما در این حرکات بیان کردند: راهبرد اصلی حرکت ما باید از سیره پیامبر(ص) و معصومین(ع) اخذ شود. یکی از این حوادث راهبردی برای ما غزوه ذات السلاسل است که در همین روز ها واقع شده است. غزوه ذات السلاسل بعد از جریان احد یک نمایشگاه فوق العاده بود و تابلویی در تاریخ اسلام برای نگرش تمام افراد در همه قرون و شرایط باقی ماند، در این تابلو و نمایشگاه نسلهای امت اسلامی شاهد توجه به دو عرصه اند، عرصه ضعف ایمان و رها کردن پیامبر اسلام(ص) و عرصه پایمردی و فداکاری در راه دین و رسول الله(ص). روزی که پیامبر(ص) با مسلمین بنا به خروج از مدینه و حرکت به سمت احد گرفتند ابتدا 1000نفر بودند که 300 نفرشان در بین راه برگشته و700 نفر وارد احد شدند، در ادامه هم عده ای به بهانه ی جمع اوری غنایم سنگر را خالی کردند و فقط چهار نفر در صحنه باقی ماندند که سه نفرشان به شهادت رسیده و علی(ع) به تنهایی به جنگ 3000 نفر رفته و فراریشان دادند.
آیت الله علم الهدی در ادامه بیان واقعه غزوه احد گفتند: این جنگ بسیار عظیم باعث شهادت 70 نفر و مجروحیت شدید باقی مسلمین شد و پیامبر(ص) که به شدت مجروح شده بودند با باقی نیرو ها به سمت مدینه حرکت کردند.فردای آن روز به حضرت (ص) خبر دادند که مشرکین در منزل ذات السلاسل تجمع کرده و قصد حمله مجدد دارند که آیه 172 سوره آل عمران بر پیامبر نازل شد و ایشان با همان نیرو های باقیمانده که همه مجروح بودند و پرچمداری علی (ع) که خود بیش از 80 جراحت داشتند عازم ذات السلاسل شدند که با رسیدن این خبر به کفار همگی پا به فرار گذاشته و غنائم بسیاری را برجای گذاشتند.
ایشان خطاب به حاضرین تاکید کردند: پیغمبر ذات السلاسل به رحمت خدا رفت و از یاران آن روز هم کسی نمانده اما خدای ذات السلاسل همان خداست. امکانات وتوانمندی ها وقدرت های ذات السلاسل بر علیه اسلام همین الان هم موجود است واگر خدای ما همان خدای ذات السلاسل است چرا وحشت داریم و میترسیم.
آیت الله سید احمد علم الهدی با اشاره به وضعیت موجود جامعه افزودند: ما امروز ذدر عین قدرت روزگار بدی داریم. اگر د رزمان جنگ 8 ساله ودفاع مقدس دشمن در مملکت ما نفوذ کرده بود وضعیت ما بهتر از الانی بود که سنگر خود را تا سوریه و لبنان و یک کیلومتری اسرئیل جلو برده ایم اما وضعیت بد تری داریم.برخی سیاسیون ما در شرایطی قرار گرفته اند که فکر می کنند باید تعامل کرده، دست به دست داده و در عین قدرت امتیاز بدهند. در جایی که خدا همان خداست و بجای پیغمبر(ص) امام زمان(عج) هستند اما د ربرخی نخبگان ما باور مندی ذات السلاسل در حال سقوط است و حاضر به تکیه بر این باور ها نیستند.
ایشان در ادامه سه موضع برای سیاسیون مطرح کردند که: موضع اول موضع خشونت و برخود است. موضع دوم تعامل و موضع سوم امتیاز دادن به دشمن. موضع سوم بسیار خطرناک است زیرا امتیاز دادن به دشمن باعث جلو آمدن قدم به قدم دشمن است تا زمانی که ما دست از اسلام و قرآن و پیغمبر(ص) و نظام جمهوری برداریم ویک کمپ دیوید دوم با دشمن امضاء کنیم. وحشت ما از این است که تریبون های جامعه وکشور نسبت به این قضیه یا حالت انفعالی دارند ویا اینکه به سمت آن حرکت میکنند ودقیقا این اندیشه باطل را تحلیل کرده و کمک می کنند.
آیت الله علم الهدی در پاسخ به سوال یکی از حاضرین در مورد وظیفه ی قشر حزب اللهی در این شرایط بیان داشتند: همین که شما در این موضوع دغدغه دارید بسیار مهم است اما نیروهای مذهبی و حزب اللهی به سه نکته توجه کنند، اول داشتن دغدغه، دوم رسد کردن اتفاقات جامعه و سوم یار گیری و حضور جمعی در تمام عرصه ها. باید به عنوان یک جریان حامی اصول و انسانهای معتقد پای همه اصول اعتقادی بایستید و اینگونه نباشد که افراد یبیایند وسهام را بگیرند عرصه ها را مال خود کرده و سنگرها را تصاحب کنند وما نتوانیم در قبال این جریان ها کاری نکنیم.
ایشان با اشاره به تحلیل های موجود از انتخابات افزودند: تحلیل های انجام شده تحلیل های یک بعدی وغیر منصفانه است. در تحلیلی که مقام معظم رهبری داشتند رای را به یک روحانی وراه روحانی دانستند زیرا عزیزانی که از جای جای کشور اسلامی آمده و رای دادند نسبت مسائل مطرح شده در زمینه های فرهنگی، اقتصادی، هسته ای و تحریم ها نظری نداشته اند حرف آنها مشکلات اقتصادی بوده و هست. نامزد ها همگی در مورد معیشت مردم حرف زدند واینکه برخی نخبگان میگویند مردم هم خطوط را، برنامه ها را خواستند تحلیل غلطی است.
آیت الله علم الهدی در قسمت پایانی سخنان خود گفتند: ما در چند نقطه احساس خطر می کنیم، اول بازگشت به اشرافیت و اشرافی گری که این جریان بمراتب بدتر از فساد اخلاقی و فرهنگی در جامعه است. دوم رویکرد دغدغه دار اجرایی فرهنگی در کشور است که این دولت در مسئله فساد فرهنگی و اجتماعی دارد.
then it will be very good for all of people and it can be improve the Hosseine
GOD by you