نمازجمعه 1-6-92
افراد متدین و انقلابی دلواپسند
دولت کریمه ای که بر روی کار آمده است، می خواهد کشور را با آرامش اداره کند که این عمل بسیار اندیشه خوبی است اما چگونه می توان کشور را با انتخاب افراد فتنه گر به آرامش رساند.
خطبه های نماز جمعه ، رواق امام خمینی (رحمة الله) حرم مطهر رضوی (علیه السلام)
خطبه ی اول
دریافت
بخش عربی از خطبه ی دوم
آیت الله علم الهدی، ظهر امروز در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه مشهد در رواق امام خمینی(ره) حرم مطهر رضوی با اشاره به سالروز شهادت حضرت حمزه سید الشهدا(ع)، افزود: جنگ احد یک نمایشگاه شفاف از دو جریان سست ایمان در عرصه معاد و جریان پایدار و مقاوم در عرصه باورمندی خداوند و دلدادگی به پیامبر(ص) است.
وی خاطر نشان کرد: در عبرت از جنگ احد، توجه به نقطه ای است که مسلمانانی که در رأس بودند که از تهاجم کمین دشمن جلوگیری کنند، سنگر را رها کردند و به دنبال جنگ را رها کردند به دنبال غنائم رفتند و پیامبر اکرم(ص) را تنها گذاشتند.
آیت الله علم الهدی با اشاره به اینکه "هند جیگر خوار" جیگر حمزه سید الشهدا(ع) را بر زیر دندان گذاشت، ابراز کرد: این جیگر خواری که وهابی های ملعون انجام می دهند میراث هند جیگر خوار است.
وی با بیان اینکه پیامبر اکرم(ص) از شهادت حضرت حمزه عموی پیامبر بسیار منقلب شد، اظهار کرد: پیامبر عنوان کردند که من هرگز قاتل وی را نمیبخشم.
آیا مردم با این فکر و اندیشه به شما رأی دادند!
امام جمعه مشهد با اشاره به اینکه اینطور نبود که پیامبر(ع) هرکسی را ببخشد، با انتقاد از نمایندگان مجلس، تصریح کرد: در جریان رای اعتماد به وزرا برخی نمایندگان حرفهایی را زدند که باعث تاثر شد، آیا مردم به شما با این فکر و اندیشه رای دادند که چنین صحبتهایی را از تریبون مجلس بکنید و بگویید پیامبر ابوسفیان را بخشید و ماهم فتنه گران را ببخشیم.
وی ادامه داد: یعنی شما نمایندگان مجلس فهمیدید که پیامبر(ص) ابوسفیان را بخشید اما مقام معظم رهبری این موضوع را نفهمیدند؟
پیامبر(ص) معاویه را به خاطر فتنه گری نبخشید
عضو مجلس خبرگان رهبری خاطر نشان کرد: آیا منظور شما این است که پیامبر ابوسفیان را بخشید و رهبری هم سران فتنه را ببخشند؟ به یاد داشته باشید که پیامبر در همان زمان هم فرمودند دو نفر را حتی اگر به پرده کعبه هم آویزان بودند باید کشت، آن دو نفر کسانی بودند که فتنهگر بودند که یکی از آنها معاویه بود.
چگونه می شود کسانی که به دنبال براندازی نظام بودند را ببخشید
وی با بیان اینکه چگونه میتوان فتنهگران را بخشید، در حالی که آنها به دنبال براندازی نظام بودند، گفت: فتنه گران تا خط بر اندازی نظام پیش رفتند، شعار جمهوری ایرانی سر دادند، نه غزه نه لبنان گفتند و نه یک بار و دو بار که 17 بار بیانیه دادند و از کسانی از عکس امام را پاره کردند و ستون خیمه نظام را مورد هتاکی قرار دادند، حمایت کردند.
آیت الله علم الهدی با تأکید بر اینکه ما بنای جنگ ودعوای سیاسی نداریم، افزود: آیا باید کسانی را که در فتنه 88 دخیل بودهاند در راس نظام قرار داد و آنها را جزء کارگزاران نظام محسوب کرد!
با حضور فتنه گران در عرصه مدیریت نظام کشور به آرامش نمی رسد
وی با بیان اینکه این دولتی که روی کار آمده میخواهد کشور را با آرامش اداره کند که اندیشه خیلی خوبی است، اذعان کرد: مردم در این شرایط ظرفیت برخورد و دعواهای سیاسی را ندارند و ما هم به دنبال دعوا نیستیم اما با دولت یک حرف داریم، شما میخواهید کشور را با آرامش مدیریت کنید اما اگر در راس مدیریتهای کشور خصوصا در بخش دانشگاهی یک فتنهگر را قرار دادید آیا کشور با آرامش مدیریت میشود؟
امام جمعه مشهد اظهار کرد: فردی که در سال 78 مدیریت دانشگاه را داشت و آن اتفاقات در 18 تیر افتاد، آیا با امثال این افراد میخواهید کشور را توام با آرامش مدیریت کنید؟
متدینین و انقلابیون دلواپس هستند
وی عنوان کرد: ما دعوای سیاسی نداریم اما بین مردم و متدینین این دلواپسی وجود دارد که آدمهای فتنهگر بیایند و بار دیگر فتنه را احیا کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: شخص آقای رئیس جمهور در جریانات سال 78 به واسطه فعالیت خود در شورای عالی امنیت ملی از این افراد تجارب زیادی دارند، نباید دوباره اینها را سرکار بیاورند و کشور را به این افراد بسپارند نباید اینها را امین نظام کرد و کشور را به این افراد سپرد، مومنین دغدغهدار هستند.
ضرورت عنایت ویژه دولت به دغدغه و دلواپسی متدینین
آیت الله علم الهدی خاطر نشان کرد: چطور می شود کشور آرامش داشته باشد در حالی که انقلابیون و متدینین دلپواپسی داشته باشند.
وی یادآور شد: اگر می خواهید کشور را با آرامش مدیریت کنید، به دغدغه شخصیت های انقلابی و نخبگان متدین جامعه عنایت ویژه ای داشته باشید.